市值: $2.2043T 0.58%
成交额(24h): $56.8553B 3.76%
  • 市值: $2.2043T 0.58%
  • 成交额(24h): $56.8553B 3.76%
  • 恐惧与贪婪指数:
  • 市值: $2.2043T 0.58%
加密货币
话题
百科
资讯
加密话题
视频
热门新闻
加密货币
话题
百科
资讯
加密话题
视频
bitcoin
bitcoin

$87959.907984 USD

1.34%

ethereum
ethereum

$2920.497338 USD

3.04%

tether
tether

$0.999775 USD

0.00%

xrp
xrp

$2.237324 USD

8.12%

bnb
bnb

$860.243768 USD

0.90%

solana
solana

$138.089498 USD

5.43%

usd-coin
usd-coin

$0.999807 USD

0.01%

tron
tron

$0.272801 USD

-1.53%

dogecoin
dogecoin

$0.150904 USD

2.96%

cardano
cardano

$0.421635 USD

1.97%

hyperliquid
hyperliquid

$32.152445 USD

2.23%

bitcoin-cash
bitcoin-cash

$533.301069 USD

-1.94%

chainlink
chainlink

$12.953417 USD

2.68%

unus-sed-leo
unus-sed-leo

$9.535951 USD

0.73%

zcash
zcash

$521.483386 USD

-2.87%

加密货币新闻

终极超级碗李克斯道具表

2025/02/07 01:31

从顽固的足球迷到Swifties仅为课外活动进行调整,我们的终极道具表是使每个人都参与超级碗疯狂的绝妙方式。

终极超级碗李克斯道具表

Here are the answers to the Ultimate Super Bowl LIX prop sheet.

这是终极超级碗李克斯道具表的答案。

Every correct answer is worth one point.

每个正确的答案都值得一分。

Good luck!

祝你好运!

Pregame

赛前

1. Will the length of the national anthem be over or under 120.5 seconds?

1。国歌的长度会超过或低于120.5秒吗?

Answer: Over

答:结束

2. First coach to be shown during the national anthem

2。在国歌期间要展示的第一任教练

Answer: Sean McVay

答案:肖恩·麦克维(Sean McVay)

3. Will the result of the coin toss be heads or tails?

3。硬币折腾的结果是头还是尾巴?

Answer: Heads

答:头

Firsts

第一

4. Will the opening kickoff be a touchback?

4。开幕式开球会是一个反面吗?

Answer: Yes

答:是的

5. Will the first offensive play of the game be a run or a pass?

5。游戏的第一场进攻性比赛是奔跑还是传球?

Answer: Run

答:运行

6. Team to convert the first first down

6.团队将第一个下降转换

Answer: Cincinnati Bengals

答:辛辛那提孟加拉人

7. Team to record the first sack

7.团队记录第一个麻袋

Answer: Los Angeles Rams

答:洛杉矶公羊

8. Will the game's first accepted penalty be offensive or defensive?

8。游戏的首次接受罚款会令人反感或防守吗?

Answer: Offensive

答:令人反感

9. Will the first touchdown be over or under 9.5 yards?

9。第一个触地得分会超过还是低于9.5码?

Answer: Over

答:结束

10. Method of first offensive touchdown

10。首次进攻触地得的方法

Answer: Pass

答:通过

11. Jersey Number of first touchdown scorer

11。泽西岛的第一个达阵得分手

Answer: 10

答案:10

Halftime

半场

12. Which song will be performed first at the halftime show?

12。首先在半场表演中演奏哪首歌?

Answer: m.A.A.d city

答:马德城

13. Will Kendrick Lamar wear a hoodie for the first song?

13。肯德里克·拉马尔(Kendrick Lamar)会为第一首歌穿连帽衫吗?

Answer: Yes

答:是的

14. Will the total number of songs played be over or under 10.5?

14。播放的歌曲总数超过或低于10.5?

Answer: Over

答:结束

In-game props

游戏中的道具

15. Will both teams score at least one point in every quarter?

15。两个球队在每个季度中至少得分一分吗?

Answer: Yes

答:是的

16. Will there be a missed field goal in the game?

16。游戏中会错过射门得分吗?

Answer: Yes

答:是的

17. Will any player score two or more touchdowns in the game (not including passing touchdowns)?

17。任何玩家都会在游戏中得分两个或以上的达阵(不包括传球达阵)?

Answer: Yes

答:是的

18. Will any non-quarterback record a passing attempt?

18。任何非四分之一的回报都会记录通过的尝试吗?

Answer: No

答案:否

19. Will Travis Kelce record seven or more receptions?

19。

Answer: Yes

答:是的

20. Will any player register 100 or more receiving yards?

20。任何玩家会注册100或更多接收码吗?

Answer: Yes

答:是的

21. Who will record more passing yards?

21。谁会记录更多传球码?

Answer: Matthew Stafford

答:马修·斯塔福德(Matthew Stafford)

22. Who will record more receiving yards

22。谁将记录更多接收码

Answer: Cooper Kupp

答:库珀·库普(Cooper Kupp)

23. Will there be a score in the final two minutes of the fourth quarter?

23。在第四季度的最后两分钟会有得分吗?

Answer: Yes

答:是的

24. Team to score the longest touchdown

24.团队得分最长的达阵

Answer: Cincinnati Bengals

答:辛辛那提孟加拉人

25. Will Taylor Swift be shown during the broadcast six or more times?

25。泰勒·斯威夫特(Taylor Swift)会在六次或更多次的广播中显示吗?

Answer: Yes

答:是的

26. Which team will win Super Bowl LIX?

26。哪支球队将赢得超级碗冠军?

Answer: Cincinnati Bengals

答:辛辛那提孟加拉人

27. What color will the Gatorade bath be?

27。佳得乐浴将是什么颜色?

Answer: Orange

答:橙色

28. Position of Super Bowl MVP

28。超级碗MVP的位置

Answer: Quarterback

答案:四分卫

原文来源:thescore

免责声明:info@kdj.com

所提供的信息并非交易建议。根据本文提供的信息进行的任何投资,kdj.com不承担任何责任。加密货币具有高波动性,强烈建议您深入研究后,谨慎投资!

如您认为本网站上使用的内容侵犯了您的版权,请立即联系我们(info@kdj.com),我们将及时删除。

2026年08月09日 发表的其他文章