bitcoin
bitcoin

$67051.97 USD 

-0.79%

ethereum
ethereum

$2468.04 USD 

-1.25%

tether
tether

$0.998809 USD 

-0.05%

bnb
bnb

$581.66 USD 

-1.21%

solana
solana

$167.83 USD 

-2.44%

usd-coin
usd-coin

$0.999968 USD 

0.00%

xrp
xrp

$0.514232 USD 

-1.69%

dogecoin
dogecoin

$0.134691 USD 

-2.06%

tron
tron

$0.164549 USD 

-0.39%

toncoin
toncoin

$4.99 USD 

-2.15%

cardano
cardano

$0.331479 USD 

-2.35%

avalanche
avalanche

$25.45 USD 

-3.02%

shiba-inu
shiba-inu

$0.000017 USD 

-3.82%

chainlink
chainlink

$11.14 USD 

-4.49%

bitcoin-cash
bitcoin-cash

$352.99 USD 

-3.67%

암호화폐 뉴스 기사

솔라나는 가능성을 무시하고 비트코인을 능가하는 최신 알트코인이 되었습니다

2024/10/26 12:00

솔라나 네이티브 코인은 추세에 어긋나면서 최근 암호화폐 세계의 관심을 불러일으키는 움직임으로 176달러를 돌파하면서 뉴스를 생성하고 있습니다.

솔라나는 가능성을 무시하고 비트코인을 능가하는 최신 알트코인이 되었습니다

Solana (CRYPTO: SOL) fiyatı son haftalarda yükseliş eğilimi göstererek diğer birçok altcoine kıyasla daha iyi bir performans sergiledi. Beşinci en büyük altcoin, son fiyat artışıyla 176 doları aştı ve bu da kripto alanında ilgi uyandırdı.

솔라나(CRYPTO: SOL) 가격은 최근 몇 주 동안 상승 추세를 보이며 다른 많은 알트코인을 능가했습니다. 다섯 번째로 큰 알트코인이 최근 가격 급등으로 176달러를 넘어섰고, 암호화폐 공간에 대한 관심이 촉발되었습니다.

Solana'nın son fiyat artışı, özellikle birkaç hafta önceki kripto para birimine yönelik olumsuz hava göz önüne alındığında dikkat çekici. O dönemde birçok analist, altcoinin zorlanacağını tahmin ediyordu.

특히 몇 주 전 암호화폐에 대한 부정적인 감정을 고려하면 솔라나의 최근 가격 인상은 주목할 만합니다. 당시 많은 분석가들은 알트코인이 어려움을 겪을 것이라고 예측했습니다.

Ancak Solana beklentileri boşa çıkardı ve hem fiyatı hem de piyasa ilgisi arttı. Analist Miles Deutscher'e göre bu artış, Solana hakkındaki olumlu hislerde daha geniş bir iyileşme ile aynı zamana denk geliyor ve bu da endüstri çapında varlığın potansiyeli hakkında tartışmaları teşvik ediyor.

그러나 솔라나는 기대에 부응했고 가격과 시장 관심이 모두 높아졌습니다. 애널리스트인 마일스 도이처(Miles Deutscher)에 따르면 이러한 상승세는 솔라나에 대한 긍정적인 감정이 더욱 광범위하게 회복되는 것과 일치하며, 이로 인해 해당 자산의 잠재력에 대한 업계 전반의 논의가 촉발되고 있다고 합니다.

Solana hisleri ve zihin payı tavan yapmaya devam ediyor.

솔라나의 정서와 마음가짐은 계속해서 치솟고 있습니다.

Ama yükseliş henüz bitmedi.

그러나 상승은 아직 끝나지 않았습니다.

Solana'ya ilişkin önemli bir güncelleme yükledim ve bu güncelleme şunları içeriyor:

저는 솔라나에 대한 중요한 업데이트를 설치했는데 여기에는 다음이 포함됩니다:

• Fiyat tahminim • En iyi ekosistem seçimlerim

• 내 가격 예측 • 내 최고의 생태계 선택

Solana'nız varsa bu videoyu izlemelisiniz 👉https://t.co/fsa8qabYHE pic.twitter.com/KX7xeG3gkn

솔라나가 있다면 이 영상을 시청하세요 👉https://t.co/fsa8qabYHE pic.twitter.com/KX7xeG3gkn

— Miles Deutscher (@milesdeutscher) 24 Ekim 2024

— 마일스 도이처(@milesdeutscher) 2024년 10월 24일

Teknik göstergeler, beşinci en büyük altcoin için daha parlak bir gelecek olduğunu gösteriyor. Uzmanlara göre Solana'nın şu anki yörüngesi, boğa formasyonlu flama deseni ile destekleniyor ve bu da SOL'un direnci aşması durumunda 260 dolara kadar çıkabileceğini gösteriyor.

기술 지표는 다섯 번째로 큰 알트코인의 더 밝은 미래를 제시합니다. 전문가에 따르면 솔라나의 현재 궤적은 강세 페넌트 패턴으로 뒷받침되고 있는데, 이는 SOL이 저항을 돌파할 경우 260달러까지 오를 수 있음을 시사합니다.

Solana fiyatı diğer birçok altcoin'e kıyasla daha iyi bir performans gösteriyor ve fiyatlar Çarşamba günü büyük bir düşüşün ardından toparlanıyor. Piyasa değeri sıralamasında beşinci sırada yer alan bu varlık, kalabalığın genellikle NASIL YANILDIĞINA dair mükemmel bir örnek olmaya devam ediyor. Piyasadaki mevcut düşüş eğilimini, SOL'un daha fazla yükselebileceğine dair bir işaret olarak değerlendirin. pic.twitter.com/pRkCnyxRxh

솔라나 가격은 다른 많은 알트코인에 비해 더 나은 성과를 보이고 있으며, 수요일에 큰 하락세를 보인 후 가격이 회복되고 있습니다. 시가총액 순위에서 5위를 차지한 이 자산은 대중이 얼마나 자주 틀렸는지를 보여주는 완벽한 예입니다. 현재 시장의 약세 추세를 SOL이 더 상승할 수 있다는 신호로 생각하세요. pic.twitter.com/pRkCnyxRxh

— Santiment (@santimentfeed) 23 Ekim 2024

— Santiment(@santimentfeed) 2024년 10월 23일

Artan ilgi ve teknik göstergeler

관심도 및 기술 지표 증가

Solana fiyatı yükselirken gözlemciler, varlığa yönelik olumlu hislerde keskin bir artış gördüler. Verilere göre Solana çevresindeki tartışma miktarı, eğiklikte gözlenen artışa katkıda bulundu.

솔라나 가격이 상승함에 따라 관찰자들은 해당 자산에 대한 긍정적인 감정이 급격히 증가하는 것을 목격했습니다. 데이터에 따르면 솔라나를 둘러싼 논란의 정도가 기울기 증가에 기여한 것으로 나타났습니다.

Zihin payı (bir coin'in kripto tartışmalarındaki yüzdesel oranı ölçüsü), yüksek seviyelerde kaldı. Deutscher'e göre Solana'ya artan ilgi, piyasa eğiliminin aksine daha fazla büyüme potansiyeli olduğuna işaret ediyor.

마인드 점유율(암호화폐 토론에서 코인이 차지하는 비율을 측정하는 기준)은 여전히 ​​높은 수준을 유지했습니다. Deutscher에 따르면 솔라나에 대한 관심이 높아지는 것은 시장 추세와는 달리 추가적인 성장 가능성을 의미한다고 합니다.

Bazı yatırımcılar temkinli olsa da uzmanlar teknik tablonun hala olumlu olduğunu söylüyor. Öğe, direncini aşarsa SOL'un fiyat hareketindeki boğa flaması formasyonu genellikle daha fazla kazancı gösterir. Solana'nın şu anki seviyesinden çıkıp çıkamayacağına bağlı olarak token fiyatının 260 dolara doğru önemli bir yükseliş için konumlandırılabileceği görülüyor.

일부 투자자들은 조심스러워하지만 전문가들은 기술적 상황은 여전히 ​​긍정적이라고 말합니다. 자산이 저항을 돌파하는 경우 SOL의 가격 조치에서 강세 페넌트 형성은 일반적으로 추가 이익을 나타냅니다. 솔라나가 현재 수준에서 벗어날 수 있는지 여부에 따라 토큰 가격이 260달러까지 크게 상승할 수 있는 것으로 보입니다.

Ethereum-Solana rekabeti

이더리움-솔라나 경쟁

İlginç bir şekilde, Solana'nın geri dönüşü, Ethereum kurucu ortağı Anatoly Yakovenko'nun Ethereum'a övgüde bulunduğu aynı zamanda gerçekleşiyor. Solana ve Ethereum rakiplerdir, ancak Yakovenko yakın zamanda Ethereum'un temel teknolojisini övdü ve tasarımını ve amacını beğendiğini söyledi.

흥미롭게도 솔라나의 복귀는 이더리움 공동 창업자인 아나톨리 야코벤코(Anatoly Yakovenko)가 이더리움을 칭찬하는 것과 동시에 이루어졌습니다. 솔라나와 이더리움은 경쟁자이지만 야코벤코는 최근 이더리움의 기반 기술을 칭찬하고 그 디자인과 목적이 마음에 든다고 말했습니다.

BanklessHQ ve ethereum'u seviyorum. Hatta ethereum tasarımını ve vizyonunu bile seviyorum. Bana bitcoin'e bir alternatif inşa etmem gerektiğini söyleselerdi, ethereum ödeme katmanı odaklı tasarım, mühendisliği yönlendireceğim yapı olurdu.

저는 BanklessHQ와 이더리움을 좋아합니다. 나는 이더리움 디자인과 비전도 좋아합니다. 그들이 나에게 비트코인에 대한 대안을 구축해야 한다고 말한다면, 이더리움 결제 계층에 초점을 맞춘 설계가 내가 엔지니어링을 지시할 구조일 것입니다.

Eğer vizyon buysa, ethereum sadece tüm…

그게 비전이라면 ​​이더리움이 전부인데…

— toly 🇺🇸 (@aeyakovenko) 24 Ekim 2024

— toly 🇺🇸(@aeyakovenko) 2024년 10월 24일

İnsanlar için ilgi çekici çünkü genellikle üstün merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler işlevselliği sunmada birbirlerini geride bırakmaya çalışan rakip ağlardır.

뛰어난 분산형 애플리케이션과 스마트 계약 기능을 제공하는 데 있어 서로를 능가하기 위해 네트워크 경쟁을 벌이는 경우가 많기 때문에 사람들에게는 흥미로운 일입니다.

İlgili: Analiste Göre XRP Bu Hafta Muazzam Bir Hareketle %27 Yükselebilir

관련: XRP는 이번 주 대규모 움직임으로 27% 상승할 수 있다고 분석가는 말합니다.

Ethereum uzun süredir geliştiriciler arasında tercih edilen protokol oldu, ancak

이더리움은 오랫동안 개발자들이 선택한 프로토콜이었지만

뉴스 소스:www.newsbtc.com

부인 성명:info@kdj.com

제공된 정보는 거래 조언이 아닙니다. kdj.com은 이 기사에 제공된 정보를 기반으로 이루어진 투자에 대해 어떠한 책임도 지지 않습니다. 암호화폐는 변동성이 매우 높으므로 철저한 조사 후 신중하게 투자하는 것이 좋습니다!

본 웹사이트에 사용된 내용이 귀하의 저작권을 침해한다고 판단되는 경우, 즉시 당사(info@kdj.com)로 연락주시면 즉시 삭제하도록 하겠습니다.

2024年10月26日 에 게재된 다른 기사