bitcoin
bitcoin

$66971.24 USD 

-0.71%

ethereum
ethereum

$2465.17 USD 

-0.82%

tether
tether

$0.998741 USD 

-0.06%

bnb
bnb

$580.93 USD 

-1.02%

solana
solana

$167.71 USD 

-2.13%

usd-coin
usd-coin

$0.999787 USD 

-0.01%

xrp
xrp

$0.514017 USD 

-1.61%

dogecoin
dogecoin

$0.134554 USD 

-1.89%

tron
tron

$0.164464 USD 

-0.39%

toncoin
toncoin

$4.99 USD 

-1.94%

cardano
cardano

$0.331792 USD 

-1.84%

avalanche
avalanche

$25.44 USD 

-2.57%

shiba-inu
shiba-inu

$0.000017 USD 

-3.44%

bitcoin-cash
bitcoin-cash

$353.07 USD 

-3.25%

chainlink
chainlink

$11.11 USD 

-4.23%

Cryptocurrency News Articles

Solana DeFIes The Odds, Becomes The Latest Altcoin To Outperform Bitcoin

Oct 26, 2024 at 12:00 pm

The Solana native coin is generating news as it goes against the trend, lately surpassing $176 in a move that has piqued the crypto world's interest.

Solana DeFIes The Odds, Becomes The Latest Altcoin To Outperform Bitcoin

Solana (CRYPTO: SOL) fiyatı son haftalarda yükseliş eğilimi göstererek diğer birçok altcoine kıyasla daha iyi bir performans sergiledi. Beşinci en büyük altcoin, son fiyat artışıyla 176 doları aştı ve bu da kripto alanında ilgi uyandırdı.

Solana'nın son fiyat artışı, özellikle birkaç hafta önceki kripto para birimine yönelik olumsuz hava göz önüne alındığında dikkat çekici. O dönemde birçok analist, altcoinin zorlanacağını tahmin ediyordu.

Ancak Solana beklentileri boşa çıkardı ve hem fiyatı hem de piyasa ilgisi arttı. Analist Miles Deutscher'e göre bu artış, Solana hakkındaki olumlu hislerde daha geniş bir iyileşme ile aynı zamana denk geliyor ve bu da endüstri çapında varlığın potansiyeli hakkında tartışmaları teşvik ediyor.

Solana hisleri ve zihin payı tavan yapmaya devam ediyor.

Ama yükseliş henüz bitmedi.

Solana'ya ilişkin önemli bir güncelleme yükledim ve bu güncelleme şunları içeriyor:

• Fiyat tahminim • En iyi ekosistem seçimlerim

Solana'nız varsa bu videoyu izlemelisiniz 👉https://t.co/fsa8qabYHE pic.twitter.com/KX7xeG3gkn

— Miles Deutscher (@milesdeutscher) 24 Ekim 2024

Teknik göstergeler, beşinci en büyük altcoin için daha parlak bir gelecek olduğunu gösteriyor. Uzmanlara göre Solana'nın şu anki yörüngesi, boğa formasyonlu flama deseni ile destekleniyor ve bu da SOL'un direnci aşması durumunda 260 dolara kadar çıkabileceğini gösteriyor.

Solana fiyatı diğer birçok altcoin'e kıyasla daha iyi bir performans gösteriyor ve fiyatlar Çarşamba günü büyük bir düşüşün ardından toparlanıyor. Piyasa değeri sıralamasında beşinci sırada yer alan bu varlık, kalabalığın genellikle NASIL YANILDIĞINA dair mükemmel bir örnek olmaya devam ediyor. Piyasadaki mevcut düşüş eğilimini, SOL'un daha fazla yükselebileceğine dair bir işaret olarak değerlendirin. pic.twitter.com/pRkCnyxRxh

— Santiment (@santimentfeed) 23 Ekim 2024

Artan ilgi ve teknik göstergeler

Solana fiyatı yükselirken gözlemciler, varlığa yönelik olumlu hislerde keskin bir artış gördüler. Verilere göre Solana çevresindeki tartışma miktarı, eğiklikte gözlenen artışa katkıda bulundu.

Zihin payı (bir coin'in kripto tartışmalarındaki yüzdesel oranı ölçüsü), yüksek seviyelerde kaldı. Deutscher'e göre Solana'ya artan ilgi, piyasa eğiliminin aksine daha fazla büyüme potansiyeli olduğuna işaret ediyor.

Bazı yatırımcılar temkinli olsa da uzmanlar teknik tablonun hala olumlu olduğunu söylüyor. Öğe, direncini aşarsa SOL'un fiyat hareketindeki boğa flaması formasyonu genellikle daha fazla kazancı gösterir. Solana'nın şu anki seviyesinden çıkıp çıkamayacağına bağlı olarak token fiyatının 260 dolara doğru önemli bir yükseliş için konumlandırılabileceği görülüyor.

Ethereum-Solana rekabeti

İlginç bir şekilde, Solana'nın geri dönüşü, Ethereum kurucu ortağı Anatoly Yakovenko'nun Ethereum'a övgüde bulunduğu aynı zamanda gerçekleşiyor. Solana ve Ethereum rakiplerdir, ancak Yakovenko yakın zamanda Ethereum'un temel teknolojisini övdü ve tasarımını ve amacını beğendiğini söyledi.

BanklessHQ ve ethereum'u seviyorum. Hatta ethereum tasarımını ve vizyonunu bile seviyorum. Bana bitcoin'e bir alternatif inşa etmem gerektiğini söyleselerdi, ethereum ödeme katmanı odaklı tasarım, mühendisliği yönlendireceğim yapı olurdu.

Eğer vizyon buysa, ethereum sadece tüm…

— toly 🇺🇸 (@aeyakovenko) 24 Ekim 2024

İnsanlar için ilgi çekici çünkü genellikle üstün merkezi olmayan uygulamalar ve akıllı sözleşmeler işlevselliği sunmada birbirlerini geride bırakmaya çalışan rakip ağlardır.

İlgili: Analiste Göre XRP Bu Hafta Muazzam Bir Hareketle %27 Yükselebilir

Ethereum uzun süredir geliştiriciler arasında tercih edilen protokol oldu, ancak

News source:www.newsbtc.com

Disclaimer:info@kdj.com

The information provided is not trading advice. kdj.com does not assume any responsibility for any investments made based on the information provided in this article. Cryptocurrencies are highly volatile and it is highly recommended that you invest with caution after thorough research!

If you believe that the content used on this website infringes your copyright, please contact us immediately (info@kdj.com) and we will delete it promptly.

Other articles published on Oct 26, 2024